01-06-2022:

Kom je mee wildplukken? Lekker struinen en samen mooie, lekkere, nieuwe eetbare planten ontdekken?!

Het voorjaar heeft een hele hoop moois te bieden, en na deze workshop zul je al dat groens om je heen ineens met andere ogen bekijken!

We gaan op zoek naar eetbare wilde planten, je leert een aantal bijzondere verhalen over enkele planten, we doen een speurtocht, gaan op schattenjacht en we proeven samen een verse wilde pesto… smullen!

Zin om mee te doen? Wees er snel bij, want vol=vol en er kunnen slechts 10 ouders met kind mee doen! (vanaf 4 jaar)

Kom je mee wildplukken? Lekker struinen en samen mooie, lekkere, nieuwe eetbare planten ontdekken?! http://https//www.vruchtbaar.org

18-03-2022: Het is zover: De nieuwe website van Camping Landgoed de Gortmeule staat online! Misschien nog niet 100% compleet en perfect. Maar wel passend bij de nieuwe fase waarin we zijn aanbeland als Gortmeule. Verfrissend, bij de tijd, geschikt voor alle devices, boeken via de website, het zit er allemaal in! De oude omgeving was na 18 jaar ook wel aan een update toe….

15-03-2022: Camping Landgoed de Gortmeule is vanaf 15 maart 2022 weer geopend! De voormalige eigenaren Ton & Fien hebben het beheer overgedragen aan Pascal & Sandra Cuijpers. Een frisse wind, waarbij de sfeer, charme en het gedachtengoed van het landgoed uiteraard wel bewaard blijven. En de geur van overheerlijke Limburgse vlaai van Fien blijft ook aanwezig.

× App de camping!